23 april 2023 ONF Zorg voor kanker Sponsorloop

23 april 2023 ONF Zorg voor kanker Sponsorloop

De ONF Zorg voor kanker sponsorloop
Vorig jaar heeft eerste ONF Zorg voor kanker Sponsorloop plaatsgevonden.
Dankzij de goede sfeer, de geweldige prestatie van alle lopers en fietsers en de perfecte ondersteuning van alle vrijwilligers was de eerste sponsorloop een groot succes.
De ONF Zorg voor kanker Sponsorloop wordt dan ook een jaarlijks terugkerend event. Dit jaar is de loop op zondag 23 april.

Doel: middelen voor kankerpatiënten in Oekraïne
Het opgehaalde sponsorgeld willen wij deze keer besteden aan zorghulp en medische middelen voor kankerpatiënten in Oekraïne.

Doneren kan via WhyDonate: ONF-sponsorloop-2023

Route
De ONF Zorg voor kanker sponsorloop is een uniek evenement waar we met een team van lopers, fietsers en meerdere ondersteuners aan meedoen, allen mensen uit de zorg die verbonden zijn aan het ONF.

Het is een non-stop estafetteloop van 110 kilometer door de provincie Friesland.
De start is bij Pathologie Friesland in Leeuwarden. Van daaruit lopen wij langs ziekenhuis Nij Smellinghe in Drachten, ziekenhuis Tjongerschans in Heerenveen en ziekenhuis Antonius in Sneek terug naar Leeuwarden langs het MCL naar de finish bij het RIF.

De route is opgedeeld in 12 etappes. Je kunt zelf bepalen hoever je loopt, variërend van 5 tot 30 km. Elke etappe wordt gelopen door 1 of meer hardlopers. Bij vooraf vastgestelde wisselpunten wordt het estafettestokje doorgegeven aan de volgende loper(s) die daar klaar staat/staan.
De lopers worden begeleidt door 1 of meer fietsers. Ook de fietsers kunnen aangeven hoever zij willen fietsen.
Tevens rijdt een karavaan van chauffeurs mee voor vervoer van spullen/fietsen en om de lopers/fietsers naar hun startpunt te brengen en/of op te pikken wanneer zij klaar zijn met hun etappe. Onderweg is bij alle ziekenhuizen een tussenstop met catering, gelegenheid om zich om te kleden/op te frissen en evt. een massage te krijgen.

De voorbereidingen zijn in volle gang!

Meld je aan
Het team is nog niet compleet; we zijn nog op zoek naar lopers, fietsers, chauffeurs, vrijwilligers voor hand- en spandiensten en evt. EHBO’ers.
Heb je in 2022 meegedaan en wil je dit jaar weer van de partij zijn? Meld je aan!
Was je vorig jaar wel geïnteresseerd maar kwam de datum niet goed uit, of had jij je wel aangemeld maar kon je door omstandigheden niet deelnemen, dan is dit je herkansing!
Heb je collega’s die vorig jaar niet hebben meegedaan maar wel enthousiast zijn; iedereen is van harte welkom!
Na ontvangst van de aanmeldingen wordt een informatief online overleg ingepland.
Aanmelden kan door voor 23-03-2023 een mail te sturen naar info@oncologischnetwerkfriesland.nl

Ook voor vragen of aanvullende informatie kun je een bericht sturen naar info@oncologischnetwerkfriesland.nl